Wij helpen jou met het verduurzamen van je huis. We staan voor je klaar van oriëntatie tot na de installatie.

Ons verhaal

Over homeQgo

We zijn in 2017 begonnen als softwarebedrijf met het ontwikkelen van onze huisscan, om het verduurzamen van je woning eenvoudiger te maken. Wij geloven er namelijk in dat het verduurzamen van je woning geen moeilijke opgave zou moeten zijn. Daarom zetten wij ons dagelijks in om het verduurzamen van jouw woning makkelijk, toegankelijk en eerlijk te maken.

We zijn sinds 2020 een dochteronderneming van Rabobank.

Onze partners

Samen maken we Nederland duurzaam

Trustpilot

In drie stappen een duurzame toekomst

Zo werkt homeQgo

Hoe werkt het aanvragen stap 1

Stap 1: vul je gegevens in

Binnen 5 minuten doorloop je de huisscan. Wij maken online een 3D-model van je woning en berekenen een advies op maat om je woning te verduurzamen, inclusief echte prijzen, besparingen en subsidies. Selecteer je product en vraag direct gratis een vrijblijvende offerte aan.

Stap 2: de offerte

Stap 2: de offerte

Ben je akkoord met de offerte? Dan doet onze installateur voor de meeste producten nog een laatste check bij je thuis, waarmee je verzekerd bent van maatwerk.

Naar de huisscan

Installatie bij jou thuis

Stap 3: vakkundige installatie

Je kiest zelf een geschikte dag voor de installatie, waarbij we zorgen dat jouw duurzame product binnen een dag geïnstalleerd wordt.

Waarom kies je voor homeQgo?

Samen sterk

Bij homeQgo werken we graag samen om jouw huis te verduurzamen. Omdat we snappen dat niet alle keuzes even makkelijk zijn. Of omdat je soms gewoon even wilt overleggen of sparren. Vanaf je oriëntatie tot installatie, je staat er niet alleen voor, wel zo fijn!

Een scherpe prijs

Doordat we gebruik maken van slimme technologie besparen we veel kosten samen met onze installateurs. Op deze manier kunnen we een scherpe prijs bieden en betaal je nooit meer dan bij de installateur zelf.

100% persoonlijk duurzaamheidsadvies

Elk huis is uniek. En iedereen heeft eigen redenen om te beginnen met verduurzamen. Bij ons krijg je altijd een advies dat specifiek is voor jouw woning en wensen! En natuurlijk slaan we dit op in jouw persoonlijke woningdossier zodat je hier altijd toegang tot hebt.

Vrijblijvend is ook écht vrijblijvend

Alle offertes die wij maken zijn helemaal vrijblijvend totdat de installatie daadwerkelijk wordt ingepland. Zo zit je dus nergens onverwachts aan vast. Ook als je hebt aanbetaald zorgen we eerst dat alles past voordat we de aankoop definitief maken.

Eenvoudig op afstand

Door onze unieke software kunnen wij je duurzaamheidsadvies geven zonder dat we bij je thuis zijn geweest. Dat is een stuk makkelijker én ook nog eens een stuk sneller.