Dit zeggen onze klanten over ons


Zo werkt onze huisscan

Advies en vrijblijvende offerte

Binnen 2 minuten doorloop je de huisscan. 
Wij maken online een 3D-model van je huis en berekenen een advies op maat om je huis te verduurzamen, inclusief echte prijzen, besparingen en subsidies. Selecteer je product en vraag direct gratis een vrijblijvende offerte aan.

Inspectie

Ben je akkoord met de vrijblijvende offerte? Dan doet de installateur waar we mee samenwerken voor de meeste producten nog een laatste check bij je thuis, waarmee je verzekerd bent van maatwerk.

Vakkundige installatie

Je kiest zelf een geschikte dag voor de installatie, waarbij de installateur zorgt dat jouw duurzame product binnen een dag geïnstalleerd wordt.


Maak kennis met homeQgo

De missie van homeQgo is om het verduurzamen van je huis zo makkelijk mogelijk te maken. Sinds 2017 werken we daar iedere dag vol passie aan, met een team van experts op het gebied van bouwkunde, technologie en duurzaamheid.

Start de huisscan en zie wat wij voor jou kunnen betekenen.


Waar wil je meer over weten?

Spouwmuurisolatie

undefined

Vloerisolatie

undefined

Dakisolatie

undefined

Zonnepanelen

undefined

Warmtepomp

undefined

Laadpaal thuis

undefined

Vloerverwarming

undefined

HR++ glas

undefined

Sedumdak

undefined


homeQgo is FD Gazelle in 2023

We zijn één van de snelst groeiende bedrijven in Nederland en zijn daarmee FD Gazelle 2023. Daar zijn we trots op.

FD gazelle 2023 homeQgo


Veelgestelde vragen

Zijn jullie objectief?

Ja. Het advies dat we geven in de huisscan, is gebaseerd op een uitgebreide berekening. In deze berekening houden we rekening met enorm veel details. Van de grootte van je huis tot bomen in de buurt die schaduw op je dak veroorzaken. Deze berekening is als betrouwbaar en objectief verklaard door het Validated by ISSO-certificaat.Wij werken voor onze offertes samen met verschillende gecertificeerde installateurs. Die evalueren en vergelijken we op basis van regio, specialisme en prijs. Zo kiezen we welke installateur het best past bij jouw situatie. Hiermee ben je verzekerd van een eerlijk en objectief advies.

Hoe maken jullie online een kwalitatief advies?

Er is veel openbare informatie beschikbaar over Nederlandse woningen. Denk hierbij aan gegevens uit het Kadaster, satellietbeelden, het Actueel Hoogtebestand en de Rijksoverheid. Met deze gegevens kunnen we je huis heel precies opmeten. Op basis daarvan maken we een 3D-model van je woning. Samen met de afmetingen van je huis, het door jou opgegeven energieverbruik en andere relevante kenmerken van je huis (zoals de kwaliteit van je ramen) brengen we de mogelijkheden om je huis te verduurzamen voor je in kaart. Zo komen we tot een kwalitatief advies en een prijsindicatie.Voor het advies en onze voorlopige offertes is het meestal niet nodig om bij je thuis langs te komen. Zo kunnen we bijvoorbeeld op afstand berekenen of jouw huis geschikt is voor zonnepanelen, op basis van de afmetingen en oriëntatie van je dak. Hierbij nemen we ook de schaduwval van pijpjes, dakkapellen en omringende bomen mee. Met deze gegevens kunnen we zeer nauwkeurig berekenen wat de verwachte opbrengst is van de zonnepanelen.Ons advies en onze berekeningen zijn zo nauwkeurig dat we hiervoor een Validated by ISSO-certificaat hebben ontvangen.

Komt er voor de installatie van de producten nog iemand bij mij langs?

De berekeningen van afmetingen van je huis uit onze huisscan zijn heel nauwkeurig. Op basis hiervan bieden wij je een offerte die een helder en reëel beeld geeft van de mogelijkheden tot verduurzaming en de bijbehorende prijzen. Maar voor een feilloze installatie hebben wij uiteraard ook een beeld nodig van de binnenzijde van je huis. Om maatwerk te verzekeren komt onze installateur voor de meeste producten bij je langs voor een inspectie van je huis. Deze vindt plaats nadat je akkoord hebt gegeven op de voorlopige offerte. Indien nodig maakt de installateur een nieuwe prijs op, maar als dat niet nodig is kan de installatie direct gepland worden.

Is het goedkoper om direct bij een installateur te kopen?

Nee. Omdat we gebruik maken van slimme (online) technologie besparen we veel kosten voor onze installateurs in het traject richting een installatie. Doordat wij de marketing, advisering, offertes en verkoop doen, heeft de installateur veel minder werk. Hierdoor kunnen wij een zeer scherpe prijs bieden en betaal je via ons nooit meer dan bij de installateur zelf. De kosten die hij daarmee bespaart, krijgen wij. Zo hebben we allebei profijt en hoef jij als klant geen meerprijs voor onze service te betalen.

Krijg ik garantie bij homeQgo?

Onze installateurs bieden gemiddeld 10 jaar garantie op hun producten. Hiermee ben je verzekerd van een goed werkend systeem, ook voor de lange termijn.

Wat betekent homeQgo?

HomeQgo staat voor Home Quality on the Go, naar het Nederlands vertaald als ‘Onderweg je Woning Verbeteren’. Deze naam komt voort uit onze missie om woningverduurzaming zo makkelijk en toegankelijk te maken, dat je het onderweg zou kunnen doen.